Designer Heidi Reinholdt og arkitekt Thomas Rud

Arkitektur, indretning og retail

REINHOLDT // RUD er en tegnestue, der arbejder i spændingsfeltet mellem arkitektur og design med en helhedsorienteret tilgang til løsningerne. Vi skaber arkitektur- og designløsninger, hvor vi komplementerer hinanden med vores forskellighed i fokus, faglighed og kompetencer, så vi kan tænke både i helheden og i detaljen.

Vores projekter spænder vidt fra indretning, ny- og ombygninger af private hjem til konceptuel butiks- og erhvervsindretning. Uanset opgaven er målet altid at skabe smukke, originale og funktionelle løsninger, der forener et moderne, nordisk formsprog med tidløst udtryk.

Heidi Reinholdt er uddannet designer og har særlig fokus på at skabe stemning og atmosfære i indretningen gennem materialer, farver og tekstiler, uanset om det handler om en personlig eller konceptuel løsning. Målet er at få æstetikken til at spille sammen med arkitekturen og de krav til funktionalitet, der stilles i et givent rum.

Thomas Rud er uddannet arkitekt (cand.arch.) fra Arkitektskolen i Aarhus og tog afgang fra Afdelingen for Møbel og Rumkunst. Thomas arbejder med hele spektret inden for arkitektur med særligt fokus på udvikling af butiksdesigns, kontorprojekter, møbel- og lysdesign. I sine arkitektur- og designløsninger prioriterer Thomas at arbejde med naturlige materialer og har fokus på at skabe et enkelt og autentisk udtryk.

Heidi Reinholdt og Thomas Rud har begge mere end ti års international erfaring med at skabe løsninger inden for konceptudvikling, butiksindretning, produktdesign, om- og tilbygninger samt indretning af private boliger.

Kontakt
Heidi Reinholdt & Thomas Rud