projektbillede

Skoven

Ny villa i skovkanten

Huset består af flere forskudte bygninger placeret på en let skrånende grund op mod en skrænt i udkanten af skoven. Huset består af tre bygningskroppe med et plan forrest mod vejen, to plan i midten og den bagerste bygning med carport, garage og skur.

Facaden er kendetegnet ved vinduer i forskellige størrelser og med forskellig placering og funktionalitet. De indrammer udsigten ud over Grejsdalen og sikrer det bedst mulige lysindfald ligesom et af vinduerne rummer en siddeplads, så der bliver skabt et rum i rummet.

Taghældningen er ensidig og skaber et moderne udtryk, og det flade tagstykke på garage og carport skaber sammenhæng mellem bygningsdelene ved at blive til udhæng ved hoveddøren.

Planløsningen har fokus på at samle alle funktionerne på et plan, så huset er fremtidssikret for ejerne. Stueetagen har højt til loftet og ovenlysvinduer. Det rummer et stort køkken-alrum med åben forbindelse til stuen, hvor den murede pejs med glas til to sider er omdrejningspunktet. Væggen mellem stue og køkken rummer en indbygget reol og et vindueshul, der giver mulighed for kontakt og kig på tværs af rummene.

For at sikre en smuk helhed i den nye bolig har vi også hjulpet ejerne med indretningen og valg af farver, nye møbler, lamper og smukke tekstiler.