Collage the Shop

Hver butik er unik oplevelse! Collage ønsker at give sine kunder en ny og spændende oplevelse, hver gang de træder ind i en Collage the Shop. Derfor indtænkes den enkeltes butiks placering og stemning, når der vælges materialer og farver.

Uanset form og farver er der altid stor fokus på at skabe et eksklusivt udtryk, når butikkerne skal indrettes. Et enkelt formsprog og farverige elementer gør det let for kunderne at orientere sig i udvalget af varer fra de mange high end-brands, som er præsenteret i butikkerne.

I designet af butikkerne lægger vi vægt på at give kunderne den bedst mulige oplevelse, fx i form af et stort område til at prøve sko, behagelige prøverum og et godt overblik over hele butikken. Samtidig er det vigtigt at skabe en butik, der giver personalet gode muligheder for at understøtte den gode oplevelse gennem hurtig tilgang til lageret og gode display-muligheder.

Eksklusive og unikke butikker

”En eksklusiv butik skal mere end blot se smuk ud. Den skal også passe til varerne, kunderne og give de ansatte mulighed for at yde den bedst mulige service.”

Heidi Reinholdt & Thomas Rud

Se flere projekter

Heidi Reinholdt & Thomas Rud