Postgaarden

Fra gammelt posthus til moderne firmadomicil

Tekstilvirksomheden Innflow har fået nyt firmadomicil i det gamle posthus i Vejen, som havde stået tomt i en del år. Vi har renoveret det gamle posthus med respekt for dets særlige udtryk, men samtidig skabt et nyt hus med et moderne udtryk. Innflow har nu plads til både kontorer og faciliteter for de ansatte, men også foranderlige showrooms for besøgende kunder.

Vi har lagt vægt på at skabe et hus med høj funktionalitet og plads til de mange ambitioner for en virksomhed i vækst. Under renoveringen blev de fleste indervægge væltet, mens den udvendige arkitektur er bibeholdt, men med helt nye vinduer og udtryk.

Udover det arkitektoniske, renoveringen og indretningen af et hyggeligt univers med varme toner, har vi også tegnet inventar og møbler til de forskellige showrooms.

Moderne firmadomicil med sjæl og varme

”Når man renoverer en gammel bygning, så den passer til en moderne virksomheds krav om funktionalitet, skal man have blik for, hvad der med fordel kan bevares og bidrage til et smukt udtryk. Med Innflow havde vi mulighed for at skab en smuk samlet helhed gennem både arkitektur, indretning og møbeldesign.”

Heidi Reinholdt & Thomas Rud

Se flere projekter

Heidi Reinholdt & Thomas Rud