Hermon

Ombygning og indretning

Det tidligere menighedshus fra 1889 er blevet forvandlet til en moderne og funktionel familiebolig. I ombygningen er der lagt særlig vægt på at bevare husets sjæl og dets særlige karakteristika som fx den store menighedssal, der er placeret centralt i huset og har over 5 meter til loftet. Det 130 kvadratmeter store rum rummer i dag familiens køkken, stue og kontor samlet i et og giver rig mulighed for at være sammen, selvom familiemedlemmerne er optaget af hver sit.

Indretningen af huset er medtænkt allerede undervejs i ombygningsprocessen, hvilket gør det muligt at skabe unikke løsninger, der passer perfekt til boligens æstetik og kravene til funktion, fx er køkkenet er et snedkerkøkken, der er tegnet specielt til huset.

Se reportage fra Hermon i BO BEDRE her

 

 

Design med personlighed

Vi laver unikke løsninger, så du kan få det præcist, som du vil have det. I Hermon har det store rum, som er husets hjerte, har flere unikke snedkerløsninger, blandt andet et køkken i røget, olieret eg og et smukt spisebord med en speciallavet bordplade i ekstra brede douglasplanker.

Heidi Reinholdt & Thomas Rud

Se flere projekter

Heidi Reinholdt & Thomas Rud