Trindholmsgade

Design og indretning af kontor på toppen af havnen

Et nybygget domicil på Kolding havn med den smukkeste udsigt til både by og fjord kræver også en helt særlig indretning. I JN’s kontorer forenes funktionalitet med en hjemlig stemning, der sætter rammen for en god arbejdsdag og et godt arbejdsmiljø.

Ønsket var et hyggeligt og moderne kontormiljø i det lange og smalle rum med masser af lys, der strømmer ind gennem de store vinduespartier.

I indretningen af domicilet har vi lagt vægt på at bruge forskellige farver og materialer, der skaber en imødekommende atmosfære for både medarbejdere og besøgende kunder.

Det flotte Troldtekt loft er sort med fræste spor og lysstriber, som fremhæver den særlige lineære arkitektur i bygningen.

En af de centrale vægge, receptionen og mødebordet er beklædt med røget eg – et materiale der vækker minder om de klassiske direktionslokaler og skaber sammenhæng i indretningen. Smukke gardiner, gulvtæpper og polstrede møbler bløder kontormiljøet op med sine naturlige toner, der skaber et godt modspil til den moderne arkitektur.

Kontorets telefonboks

“Telefonboksen” midt i kontoret giver mulighed for, at man kan flytte arbejdsstationen fra fælleskontoret, hvis man har brug for mere ro til fordybelse.

Heidi Reinholdt & Thomas Rud

Se flere projekter

Heidi Reinholdt & Thomas Rud